• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На гости на дарителя г-н Радевски

петък, 27 февруари 2015 г.


На 27 февруари с група ученици от 3.б клас посетихме училищния настоятел и дарител г-н Марин Радевски във фирмения му офис. Благодарение на троянския бизнесмен през 2014 година училището ни получи 24 нови компютърни конфигурации, рутер, 3 мултимедии, кабина за портиер, щори за няколко класни стаи, ремонт на 8 класни стаи и на един училищен коридор. Предпразничното посещение беше малък жест на благодарност и уважение към дарителя. Третокласниците закичиха г-н Радевски с първата за тази година мартеница и му пожелаха здраве. Домакинът беше подготвил обилна почерпка и подаръци за всяко едно от децата. В хода на разговора учениците му разказаха за нашите бизнес проекти за ресторант,  проявиха интерес към ресторанта във фабриката му и собственикът с удоволствие ни го показа. Оказа се, че голяма част от родителите на третокласниците работят във фирмата. Любопитството ни отведе и в складовете, където разгледахме машините и оборудването.

Емилия Пауникова


Снимки: Виктория Димитрова, 5.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).