• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Градска изложба и факелно шествие

понеделник, 24 ноември 2014 г.


В навечерието на патронния празник на СОУ "Св. Климент Охридски" в централната пешеходна зона на града беше открита изложба, посветена на училището. Осемте изложбени пана са дело на главния библиотекар в читалищната библиотека Ваня Давидова, която е обработила голям обем архивни материали. Тя е работила в съавторство с рекламиста Богдан Дочев, фотографа Петър Петров и екип от училището: Иванка Цекова, Анелия Иванова, Татяна Данчева, Теодора Петрова, Миглена Кюркчиева, Маринелия Христова. Резултатът е една раздвижена експозиция с богата снимкова и текстова информация, с изразено уважение към историята и настоящето на СОУ "Св. Климент Охридски". Изложбата откри зам.-кметът Поля Димова, която открои училището като място със собствена атмосфера. Пред събралото се множество говориха също директорът Иванка Цекова и авторът Ваня Давидова.

Ученическо факелно шествие се отправи от изложбата към паметника на свети Климент Охридски в двора на училището. 30-те момчета и момичета факлоносци бяха впечатляваща гледка. Хубави и отговорни към поставената им задача, те онагледиха усещането, че има кой да поддържа Огъня.

ТУК вижте снимки на Валентина Маринова, родител, училищен настоятел и приятел

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).