• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Кампания "Капачки в действие"

сряда, 8 октомври 2014 г.


Училището ни се включи в кампанията  КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ на фондация "Идея в действие". Кампанията е за събиране на капачки от пластмасови бутилки - суровина, която може да бъде рециклирана. Пловдивската фирма „Каскада” се е ангажирала да изкупува количествата и за 1 тон пластмасови капачки да предоставя 500 лева. С получените средства от първия 1 тон ще бъде закупена пералня за дом за деца, лишени от родителска грижа, „Щурче“- гр. Средец. С всеки следващ събран и предаден на вторични суровини тон капачки от фондацията ще закупуват по един електрически уред за конкретен дом за деца.Специална кутия за капачки е поставена на входа на СОУ „Св. Климент Охридски”, до кабинката на охраната.

От „Идея в действие” призовават да се оглеждаме за стикера на кампанията в заведенията, които посещаваме, и подчертават, че участието е „едно добро, което не струва нищо, но носи страхотен положителен заряд”.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).