• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 13 октомври 3.б клас откликна на поканата за Ден на отворените врати в Община Троян. Решението беше и във връзка с обучението по предприемачество, където изучаваме как функционира нашият град. След като през пролетта бяхме в РПУ – Троян, сега посетихме Общината. Бяхме в залата на Общинския съвет и в кабинетите на секретаря на Общината, зам.-кмета по образованието и кмета. Г-жа Донка Михайлова каза, че сме напълнили кабинета й с усмивки. Разгледахме книгата на почетните граждани и установихме, че баби, дядовци, лели са записани там. Учениците зададоха много въпроси за състезанията, организирани в чест на празника на града Петковден, и обещаха да участват. На другия ден те не само се включиха в надпреварите, но имаха силно представяне. В кросовия маратон (1 км) Пламена Петкова зае трето място при момичетата, а при момчетата Величко Величков беше втори, Тервел Бажанов – трети. Деница Лучева завоюва второ място в колоезденето.

Емилия Пауникова, класен ръководител

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).