• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни
Паулина Пенчева от 12.а клас участва в Открит форум за младежи по повод предстоящите избори за Европейски парламент. Събитието се проведе На 26 април (събота) в Дома на Европа в София, а организатори бяха AEGEE-Sofia, JEF България и Асоциация Дебати София, на която училището ни е асоцииран член. 

Програмата за съботния следобед включваше три панела: дебат „За или против задължителното гласуване“ с участници от Асоциация Дебати; дискусия между всички участници във форума; среща с екип доброволци от „Европа на релси“. (Кратък репортаж на БНТ за младежкия форум можете да видите ТУК). 

Паулина сподели за читателите на сайта впечатления от младежката размяна на мнения и идеи. Имаме ли избор по време на избори, с какви събития се насърчава младежката изборна активност, каква е връзката между информираност и самочувствие - вижте материала на Паулина ТУК.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).