• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

прием 2020
                 прием                           прием                           прием                           прием
              подг.група                    първи клас                     пети клас                     осми клас


Сред „Успелите деца на България” за 2013 година на фондация „Димитър Бербатов” са четирима ученици на СОУ „Св. Климент Охридски” – Троян. Всички номинации, които училището ни направи, са одобрени и са в почетния списък от общо 508 ученици,  постигнали успехи в различни области – Спорт, Изкуства, Наука, Благотворителни проекти - и станали членове на Клуб 2013. Статистиката казва, че всяка година има между 3000 и 4200 номинации, но одобрените са само няколкостотин. Тазгодишната кампания "Успелите деца на България" е шеста поред.

Нашите имена в престижния списък за 2013 година са (по азбучен ред):  Анна-Мария Манушева, VI клас (Джудо, Самбо); Вяра Данчева, VII клас (Спортно ориентиране); Стойчо Младенов, XII клас (Литература); Цветомира Димитрова, IX клас (Джудо, Самбо).

В уебсайта на фондацията четем: „Постиженията на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание. Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!”. Пак там могат да бъдат видени постиженията на всички членове на Клуб 2013. Ето представянето на нашите ученици (кликвайте върху снимките):

http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/1118http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/981

http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/1074http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/966Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Посещения за последните 30 дни