• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Сред „Успелите деца на България” за 2013 година на фондация „Димитър Бербатов” са четирима ученици на СОУ „Св. Климент Охридски” – Троян. Всички номинации, които училището ни направи, са одобрени и са в почетния списък от общо 508 ученици,  постигнали успехи в различни области – Спорт, Изкуства, Наука, Благотворителни проекти - и станали членове на Клуб 2013. Статистиката казва, че всяка година има между 3000 и 4200 номинации, но одобрените са само няколкостотин. Тазгодишната кампания "Успелите деца на България" е шеста поред.

Нашите имена в престижния списък за 2013 година са (по азбучен ред):  Анна-Мария Манушева, VI клас (Джудо, Самбо); Вяра Данчева, VII клас (Спортно ориентиране); Стойчо Младенов, XII клас (Литература); Цветомира Димитрова, IX клас (Джудо, Самбо).

В уебсайта на фондацията четем: „Постиженията на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание. Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!”. Пак там могат да бъдат видени постиженията на всички членове на Клуб 2013. Ето представянето на нашите ученици (кликвайте върху снимките):

http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/1118http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/981

http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/1074http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominee/966Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).