• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


След няколкогодишните ни инициативи за провокиране на ученическо говорене пред публика и няколкото местни състезания по дебати, съвсем естествено беше ученици от СОУ „Св. Климент Охридски” да попаднат на SDA Open 2013 – 3-тото Национално състезание по дебати. То се проведе от 1 до 3 ноември в София под наслов  „Актуални проблеми в България и света“. Негов организатор беше Асоциация Дебати София - неправителствена организация за развиване на публично говорене и гражданска позиция чрез дебати. Инициативата се осъществи с подкрепата и съдействието на Световната асоциация по дебати – International Debate Education Association (IDEA), Фондация „Америка за България“ и Техническия университет, който беше домакин на състезанието. Участваха 24 ученически и студентски отбора, които спореха по правилата на Американския парламентарен дебат – съответно ценностен и за политики.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).