• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниИзключително признание за Стойчо Младенов от 12. в клас – той е тазгодишният победител в Националния младежки конкурс за поезия „Веселин Ханчев”. Конкурсът се организира от Община Стара Загора, Библиотека "Родина" и Къща музей "Гео Милев". Участници в него са автори между четиринадесет и двадесет и пет години. За нивото на поетическия конкурс, който през 2013 г. има своето юбилейно 30-то издание, говорят имената на неговите лауреати през годините - Елин Рахнев, Крум Филипов, Мария Донева, Иво Рафаилов, Стоил Рошкев, Владислав Тинчев, Десислава Неделчева, Николай Атанасов, - както и имената на членовете на журито. Тази година решенията са взели Георги Господинов, Силвия Чолева и Яница Радева – утвърдени имена в съвременния български литературен живот. Ханчевият конкурс е уникален с фестивалния си характер - младите автори се срещат с известни поети, общуват с критици и издатели, опознават се помежду си, зараждат се нови приятелства и творческо сътрудничество. В Стара Загора Стойчо ще участва в поетическа работилница и поетическа среща на участниците. Първата награда е издаване на самостоятелна стихосбирка, така че скоро ще имаме възможност да споделим с 12-класника радостта от излизането на първата му поетическа книга. Ще потърсим Стойчо Младенов, за да разкаже за преживяванията си в южния град и при първа възможност ще публикуваме негови стихове.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).