• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Да се сдружим"

четвъртък, 21 ноември 2013 г.

 СИП Електронни медии

На 19 ноември (вторник) се проведе състезанието ”Да се сдружим”. То беше организирано от преподавателките по български език и литература г-жа Анна Владова и г-жа Татяна Младенова. В него участваха ученици от пети клас, които бяха разделени в смесени отбори - "Звезда", "Спътник" и "Комета". Включиха се и ученици от десети клас, които влязоха в ролите на водещи, жури и асистенти. Целта на състезанието беше да се проверят знанията по роден език, знанията в областта на митологията и умението да се фантазира. Участниците трябваше да работят в екип и да си сътрудничат. Надпреварата се проведе в три кръга: първо децата трябваше да отключат въображението си и да напишат кратък разказ на тема „История със Зеленозавър”, във втори кръг се проведе викторина, а за финал - игри на асоциации и бесеница. Разбира се, всяко състезание завършва с обявяване на победител и челното място зае отбор "Звезда". Участниците бяха наградени от директорката на СОУ "Св. Климент Охридски” г-жа Анелия Александрова с книги и лакомства.

Пламена Монева, 10.б клас
СИП Електронни медииОтбор "Звезда"

Литературното жури от 10-класници


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).