• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Предстоящо

вторник, 19 ноември 2013 г.


На 20 ноември, сряда, от 14 часа в Актовата зала на училището ще се проведе ученически демонстрационен дебат. Паулина Пенчева от 12.а, Ива Петкова от 12.а и Стефания Калева от 11.а клас ще покажат пред публика това, което научиха по време на участието си в тридневното Национално състезание по дебати в София в началото на месеца (1-3 ноември). Към тях ще се присъедини Хатъф Толев от 10.а. Форматът ще е американски парламентарен дебат, а тематичната област, от която ще бъде избрана темата – Животът на училищната общност. СОУ "Св. Климент Охридски" от години търси и утвърждава форми за развиване на ученическото публично говорене, а отскоро е асоцииран член на Асоциация Дебати София. Демонстрационният дебат е замислен като част от събитията Климентови дни 2013. Всички са поканени.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).