• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Еколозите на "Климента" в акция

понеделник, 17 юни 2013 г.В днешно време хората не си спомнят за чувството, което ги спохожда след посаждане на дръвче, почистване на гора, река, полагане на грижи за природата. Целта на нашата практика не е просто да си запълваме времето и да се научим на труд, а и да ни научи да ценим околната среда, да ценим това, което ни дава нашата майка Земята. Благодарни сме на хората, предоставили ни възможността да се научим на това нещо. Благодарни сме, че ни се отвори вратичка, която ни води към свят на чистота, свеж въздух, прекрасна зелена природа и безкористното дело, което извършихме. След засаждането на всяко дръвче самочувствието ни се качва с една идея отгоре, защото знаем, че създаваме нещо прекрасно, което след време ще остане за поколенията след нас.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).