• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 Източник: www.frognews.bg

Матурите са приоритет номер едно за просветния министър проф. Николай Милошев. Сеизмологът заяви, че задачата му е те да преминат без сътресения и по каналния ред.

Друга задача според него е за три месеца МОМН да подготви максимално добре материалите за новата оперативна програма "Наука и образование". "Целта е програмата да види бял свят и да получим в пълния размер финансирането от ЕС", заяви той. Другата му задача е да доведе докрай промените във фонд "Научни изследвания", заради който си отиде Сергей Игнатов.

Вече са осигурени около 14 млн. за нов конкурс за отхвърлените неправомерно проекти. В момента нови рецензенти преглеждат всички научни проекти. От онези от тях, които са спечелили в нарушение, парите ще бъдат изискани по съдебен ред. Днес министърът ще има среща с управата на фонда.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).