• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Силно представяне на 11-класниците

неделя, 17 февруари 2013 г.

Сред участниците в литературния конкурс и в състезанието „Аз пиша грамотно” , обявени от СОУ „Васил Левски” по случай патронния му празник,  особено силно се представиха учениците ни от 11 клас. Първите три места за своята възрастова група в „Аз пиша грамотно” заеха съответно: Паулина Пенчева (11.а), Вероника Прашкова (11.в) и Стойчо Младенов (11.в).  На  челни места в класацията са също Миглена Кънева (11.а) и Анна-Мария Минкова (11.а). С  есетата си на тема „Народе????”  Миглена Кънева (11.а) и Ива Петкова (11.а) заеха второ и трето място.  Ще се погрижим да прочетете на сайта ни наградените есета.

В „Аз пиша грамотно” шампионски се представиха и 6-класниците.  Вяра Данчева е на първо място, а Рая Шейретова – на трето. С  голям брой събрани точки са също Алис Ангелова и Мила Маринова. 

Сред 5-класниците, участвали в общинското правописно състезание, най-добре са се представили Теодора Димитрова (5.а), Дениса Танкова (5.б) и Кристиян Димитров (5.б).

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).