• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниРазлични трудови акции през годините са ни убедили, че нашето училище никога не е страдало от недостиг на работливи млади хора. Доказват го и двама деветокласници от Б-паралелката – Благовест Кирилов и Димитър Королезов. Те доброволно и без специална покана отделиха два дни, за да освежат с боядисване един от училищните кабинети (през първия ден им помагаше и съученикът им Мартин Акимов). Разбрахме, че момчетата редовно помагат и в други училищни акции – при пренасяне на училищната библиотека, монтиране на съоръжения в двора и т.н. Тяхната бояджийска инициатива беше повод да поговорим за труда, порастването, училищната среда и отговорностите към нея. Оказа се, че освен добри бояджии двамата са и добри събеседници.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).