• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Списъкът е впечатляващ: Изобретението на кенийски тинейджър спасява лъвове, помага на фермери. Шестнадесетгодишен създава уеб сайт, който проследява диви животни. Тийнейджър намира начин да разгражда найлонови торбички. Тийнейджъри имат бизнес за рециклиране на електронни отпадъци. Тийнейджъри от Калифорния протестират срещу парфюм на Аберкромби & Фитч. Петнадесетгодишният Паркър кара ски на края на света. Тийнейджъри съдят държавата, за да запазят климата, обявяват атмосферата за публична. Единадесетгодишен произнася вълнуваща реч за земеделието пред TED. Четиринадесетгодишен превръща Фолксваген костенурка от 72-ра в електрическа кола. Дванадесетгодишен започва бизнес за рециклиране, дарява печалбите. Седемнадесетгодишно момиче изгражда “мозък” за откриване на рак на гърдата. Десетгодишно момиче спира продажбата на планина на Китай. Проектът на деветгодишен, представен на Панаир на науката, спестява хиляди галони вода на града. Шестгодишен се бори да спаси пингвините. Тринадесетгодишен се бори да спаси застрашени папагали. Талантливо единадесетгодишно момиче рисува птици, събира 200 000 долара, за да се изчисти Мексиканския залив. Десетгодишен притиска KFC да спре да унищожава гори. Четиринадесетгодишен проектира и строи вятърна мелница за да произвежда електричество. Петицията на десетгодишно момиче иска Jamba Juice да захвърлят стиропора. Дванадесетгодишен разработва слънчева клетка, която абсорбира 500 пъти повече светлина от съществуващите клетки.

Повече вижте ТУК.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).