• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Списъкът е впечатляващ: Изобретението на кенийски тинейджър спасява лъвове, помага на фермери. Шестнадесетгодишен създава уеб сайт, който проследява диви животни. Тийнейджър намира начин да разгражда найлонови торбички. Тийнейджъри имат бизнес за рециклиране на електронни отпадъци. Тийнейджъри от Калифорния протестират срещу парфюм на Аберкромби & Фитч. Петнадесетгодишният Паркър кара ски на края на света. Тийнейджъри съдят държавата, за да запазят климата, обявяват атмосферата за публична. Единадесетгодишен произнася вълнуваща реч за земеделието пред TED. Четиринадесетгодишен превръща Фолксваген костенурка от 72-ра в електрическа кола. Дванадесетгодишен започва бизнес за рециклиране, дарява печалбите. Седемнадесетгодишно момиче изгражда “мозък” за откриване на рак на гърдата. Десетгодишно момиче спира продажбата на планина на Китай. Проектът на деветгодишен, представен на Панаир на науката, спестява хиляди галони вода на града. Шестгодишен се бори да спаси пингвините. Тринадесетгодишен се бори да спаси застрашени папагали. Талантливо единадесетгодишно момиче рисува птици, събира 200 000 долара, за да се изчисти Мексиканския залив. Десетгодишен притиска KFC да спре да унищожава гори. Четиринадесетгодишен проектира и строи вятърна мелница за да произвежда електричество. Петицията на десетгодишно момиче иска Jamba Juice да захвърлят стиропора. Дванадесетгодишен разработва слънчева клетка, която абсорбира 500 пъти повече светлина от съществуващите клетки.

Повече вижте ТУК.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).