• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Официален сайт: webin.bg Дата на провеждане: 15.06.2012г. 18:30ч. Адрес на събитието: гр. Монтана
Национално състезание за уеб разработчици „Покажи на какво си способен“ е предвидено за ученици от VIII до XII клас. Основните цели на това състезание са да постави в конкурентна среда участниците и да стимулира тяхното развитие, като същевременно с това им дава възможност да подготвят продукт по тяхно желание и с технологии които те предпочитат.
          Състезанието се провежда в две категории – “Уеб дизайн и Интернет програмиране”. Всеки екип състоящ се от един или два участника трябва да бъде под ръководството на един ръководител на проекта (родител или учител) и може да избере да участва само в една от предлаганите категории. За автори на проекта се смятат единствено хората, които пряко са участвали в неговата технологична разработка.
          Състезанието се състой от два кръга, като първия кръг е виртуален и регистрацията на всички участници трябва да стане до 23.00 часа на 5 юни (вторник). Проектите в този кръг се оценяват от виртуалното жури. До втория кръг се допускат по 20 проекта от всяка една категория. Вторият кръг ще се проведе на 15 – 17 юни 2012 г. в град Монтана, като проектите се защитават на живо от техните автори пред журито, отговарящо за съответната категория.
          Ще бъдат наградени класиралите се на първите три места от всяка една категория и ще бъде присъдена специална награда за отличителна идея която ще се определи от състава на журито за съответната категория.  Кандидат-студентите, които се класират ще получат отлична оценка за кандидатстване в ФМИ на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).