• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниВ неделя, 11 март, в СОУ "Васил Левски" се състоя областен кръг на Националната олимпиада по информационни технологии. Нашето училище беше представено от 7 ученици, обединени в 4 екипа.

Алексанър Ковальов и Вяра Данчева от 5.б клас представиха своя проект - мултимедийна презентация на тема "Ориентирането – спорт за всеки". Проектът може да видите на следния адрес: www.orientirane.skobg.org.

Вторият проект беше сайт на тема „Защо трябва да спортувам“ с екип - Стела Гадевска и Мирослава Чолакова от 6.а клас. Сайтът може да видите на адрес: www.sport.skobg.org.

Във възрастова група 9.-12. клас взеха участие Никола Пеевски от 10.а клас и Кристиан Борисов от 11.а клас. Те представиха своя сайт на тема „Общински Педагогически Център - Шошковата къща“ – с адрес: www.opc.skobg.org. Ръководител на трите проекта е Теодора Петрова, преподавател по Информатика и ИТ.

Четвъртият участник беше Пепа Гъркова от 6.б клас със сайта си "Рисувай с мен" – ръководител Татяна Данчева, преподавател по Информатика и ИТ. Адресът на сайта е www.risuvai.skobg.org.

До националния кръг бяха допуснати проектите на всички наши ученици.
Благодарим на всички, които оказаха съдействие при изготвянето на проектите и на нашите състезатели, които за пореден път представиха достойно училището!


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).