• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Ние обичаме България 2

четвъртък, 8 март 2012 г.

  СИП Електронни медии
Ето, на 06.03. 2012 г. в Актовата зала на училището се проведе второто състезание "Ние обичаме България" (по модела на телевизионната игра на Нова ТВ). Този път сили премериха четвъртокласниците от СОУ „Св. Климент Охридски” и НУ „Христо Ботев” – Троян. Четири отбора, всеки от четири ученици, (по двама от двете училища) премериха сили два по два (след жребий), а победителите се срещнаха на финала, докато спечели най-добрият отбор. Енергичната публика, която беше запълнила целия капацитет на залата, не спираше да подкрепя участниците. Всички срещи бяха динамични и оспорвани, а за това играта да протече гладко и интересно отново се погрижиха обичйните заподозряни - водещ на събитието отново беше Стефания Калева, която с помощна на някои учители и ученици и този път беше в ядрото на организацията.
На финала един срещу друг се изправиха отборът на „Бързите” срещу този на „Светкавица”. На участниците определено им беше напрегнато, а публиката гореше от нетърпение да разбере кой ще грабне победата. Въпреки доброто предствяне на всички отбори, победителят беше само един, а именно отборът на „Бързите”. В него си партнираха Светозар Дерменджиев и Бранимир Бочев от НУ „Христо Ботев” и Михаела Тодорова и Десислава Доневска от СОУ „Св. Климент Охридски”. Стана ясно, че учениците имат познания за миналото и настоящето на нашата родина, родния край и българската природа. Наградите на победителите връчи Минко Христов, директор на СОУ „Св. Климент Охридски”. Накрая имаше парче вкусна торта както за участниците, така и за зрителите. Състезанието сложи началото на бъдещо успешно партньорство между двете училища.
Виктория и Наталия 12.а

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).