• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Любопитно състезание по идея на учениците

четвъртък, 8 декември 2011 г.

На 15 декември, четвъртък, в Актовата зала на училището ще се проведе състезанието "Ние обичаме България". Както подсказва името му, то ще следва модела на едно успешно състезание от телевизионния ефир. Инициативата е изцяло ученическа, като в основата е Стефания Калева от 9.а. С организацията се ангажираха и единадесетокласници - председателят на Ученическия съвет Владислав Нанков (11.а), Катерина Радевска (11.а), Наталия Йотова (11.а), Тоня Събева (11.в). Идеята подкрепиха педагогическият съветник Иванка Цекова и преподавателите Нели Генкова, Анелия Иванова, Анна Владова. 

Вече втори месец екипът от ученици и учители умува по задачите и регламента. Използва се схема, отработена при ученическите състезания по публично говорене. Четири отбора ще мерят сили два по два , а победителите ще се срещнат на финала. Всеки отбор ще включва: 7-класник, 8-класник, двама 9-класници и двама 10-класници. Участниците бяха подбрани на абсолютно доброволен принцип, а отборите се сформираха чрез жребий - състава им можете да видите ТУК

Състезанието е посветено и на наближаващите зимни празници. Организаторите очакват интересна, жива надпревара, много емоции и натрупване на още опит, който да се използва при работата на училищния клуб "Дебати" през втория учебен срок. Всички са поканени. Началният час е 14:30.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).