• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На гости при кмета

сряда, 23 ноември 2011 г.


В сряда, 23 ноември, в навечерието на училищния празник, Ивайла Илиева и Камен Славков от 12.в клас – профил „Стопански мениджмънт”,  бяха гости на  новоизбрания кмет на Троян г-жа Донка Михайлова. Причина за срещата беше решението  на учениците да връчат на кмета  папка с предложения, залегнали в предизборните програми на екипите, защитили задание на тема: „Избори за кмет на община Троян” (ВИЖ).

 Г-жа Михайлова посрещна с усмивка учениците. Ивайла разказа за интересната защита, на която бяха проведени и избори, за мотивацията им да мислят и предлагат идеи, свързани с бъдещето на нашия град. Разглеждайки предложенията  на учениците, г-жа Михайлова каза, че повечето от тях съвпадат с нейното виждане за развитието на Троян. Към Камен – кандидат-кмет от екип №6, тя се обърна с думите: „Колега, надявам се и занапред да се срещаме и да обменяме опит!” 
Боряна Петрова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).