• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Подарък за първолаците

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Всеки първолак в училището ни получи специален подарък – богато илюстрованата книга „История на България. Енциклопедия за малки и пораснали деца”, връчена им лично от единия от нейните автори – Райна Манжукова. Г-жа Манджукова, бесарабска българка, публицист и поет, е популярна като водеща на предаването за българите в чужбина на телевизия СКАТ „Облаче ле бяло”. Тя беше сред гостите на училищното тържество за откриване на новата учебна година, на което присъства и кметът Минко Акимов. Райна Манджукова бе доведена от двама троянски общински съветници – Мариела Шошкова, член на Комисията за образование и култура, и Даниел Сираков. Вярваме, че чудесният патриотичен подарък, влязъл в 30 троянски дома, ще бъде разлистван многократно от „малки и пораснали деца”, каквато е идеята на авторите.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).