• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На 1 август със заповед на Министъра на образованието, младежта и науката е утвърдена Национална мобилна група за психологическа подкрепа. В 19-членния й състав от психолози, работещи в сферата на образованието, е и педагогическият съветник на училището ни г-жа Иванка Цекова. Членовете на групата се задължават да участват като представители на образователната система при случаи на деца, които са жертви или в риск от насилие, и за взаимодействие при кризисна интервенция на местно ниво.

На предстоящо обучение съвместно с ОС България - фирма, специализирана в сферата на индивидуално и организационно оценяване – членовете на групата ще имат шанса и отговорността да определят кои от предложените инструменти за оценяване (тестове, въпросници, центрове и др.) биха били най-приложими за целите на училищната психология.

Г-жа Цекова е била избрана след кандидатстване по документи, където е трябвало да заяви своите допълнителни квалификации, интереси, компетенции и желание за супервизия. Тя е единственият представител на област Ловеч в Националната мобилна група.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).