• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

През последната година в САЩ е огчетен 20 процента ръст на сайтовете в Интернет, които съдържат послания и внушения на омраза. Тенденцията е световна, което се доказва и от появата и бързо нарасналата популярност на българския сайт Mrazia.com.
В Интернет отдавна се забеляза тенденцията враждебните, обидните, унизителните послания и грубият език да се превръщат в обичайна практика. Нещо повече, грубостта и унизяването на другите често се използва като начин на забавление – видеоклипове с инсценирани или реални побои, обидни квалификации и коментари – и до появата на сайт, който провъзгласява, че „най-силното чувство у българина е омразата“.
Националният център за безопасен Интернет си постави за цел да започне изследване на това явление и да представи своите изводи на Петата международна конференция „Децата в Интернет“ във Варшава през септември 2011 г. С тази цел бяха открити онлайн-анкети както за деца, така и за възрастни, които да помогнат да се очертаят рамките на явлението. Особено ценен ще бъде приносът на учителите, които имат често много по-ясно представа от родителите с какво се занимават днешните деца в Интернет.
Молим Ви да отделите 5 минути за попълване на анкетата, с което ще съдействате както да разберем корените на явлението, така и да помислим за подходящи методи за противодействие.
[Още]

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).