• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Информация за зрелостниците

вторник, 14 юни 2011 г.

Всички зрелостници трябва да дойдат в дирекцията на училището на 16.06.2011 година (четвъртък) и да положат подпис върху изготвените си дипломи. С подписа си те удостоверяват, че са направили проверка на оценки от ДЗИ (за които предварително могат да направят справки на http://rezultati.zamaturite.bg/), хорариуми, оценки през годините и лични данни. След полагане на подписа дипломите се сканират и копират, като копията на дипломите остават в училище, а сканираните изображения се публикуват на сайта на МОМН: http://www2.mon.bg/adminrd/mon/, където всеки може със своето ЕГН да направи справка за документа, който е получил. Следва подвързване и подготовка за раздаване.

Връчването на дипломите за завършено средно образование ще бъде на 23 юни (четвъртък) от 18:00 часа в салона на НЧ "Наука-1870".

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).