• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Всички зрители оцениха като изключително успешна училищната постановка на „Женско царство”, представена на 23 юни в читалищната зала преди церемонията по връчване дипломите на зрелостниците. Комедията на Ст. Л. Костов, написана през 1931 година и разказваща какво би се случило в патриархалното балканско общество, ако някоя сутрин мъжете се събудят лишени от своята „мощ“ и жените решат да поемат властта в свои ръце, позволи на нашите млади артисти да покажат на какво са способни. Театралното събитие стана възможно благодарение на всеотдайната Миглена Кюркчиева, която избра предизвикателството да постави цялостно драматургично произведение след успеха на откъс от „Криворазбраната цивилизация” преди две години.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).