• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Поредният текст на Паулина, която пише с лекота и с лекота се класира на всякакви ученически състезания. В конкурса за авторска творба тя е спечелила второ място.


МАГИЯ

Последният час ровене във Фейсбук изтичаше и с голяма неохота трябваше да променя статуса си на „извън града”. Да, нашите ме пращаха в малката ни къща на село, ако изобщо можеше да се нарече село, защото наоколо имаше само няколко къщички и много гори и поля, за ваканцията. Разбира се, престой от 10 дена в този пущинак беше немислим за човек като мен. Аз обичах компютъра, телефона, айпода си и въобще всичко, което издаваше звуци и имаше екранче. Прекарвах повечето си време, използвайки някое от тези чудеса на съвременните технологии, и не ми се искаше да се разделям с тях, но нямаше как. В тази местност нямаше обхват и затова, стягайки багажа си, взех само айпода, една-две нови книги и няколко списания. Сбогувах се с мобилния и компютъра и с баща ми тръгнахме.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).