• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!
Светкавиците в реално време тук!
WunderMap

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

От Стандарт нюз

Най-четеното през последните 7 дни

На 29 април комисия на МОМН публикува финалния списък на участниците, допуснати до национален кръг на олимпиадата по информационни технологии. За първа година броят на проектите, допуснати до предварителната селекция на националния кръг, надвишава 1000, като само първите 100 продължават. Сред тази стотица е и проектът "Система за презентации" на Десислава Стоянова и Биляна Бориславова от 6.а клас, които ще защитават честта на училището на 27-29 май 2011 година в Благоевград. (Повече за проекта можете да видите на неговия сайт: www.present.skobg.org) В оставащия дотогава месец те имат право да направят допълнителни подобрения и корекции по проекта си, който трябва да бъде предаден на журито в деня на регистрация.

С много добро представяне са и петокласничките Стела Гадевска и Мария Драгова, които с проекта си "Фен сайт на Селена Гомез" много ясно зявяват, че вероятно следващата година ще бъдат сред финалистите. Ръководител и на двата проекта е Свилен Димитров.

Успех на момичетата в Благоевград!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Подготвителна група

Първи клас

КАЛЕНДАР

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Вход в e-mail -a

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

BG Web Counters


Tyxo.bg counter

Посещения за последните 30 дни

Оптиспринт