• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!
Светкавиците в реално време тук!
WunderMap

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

От Стандарт нюз

Най-четеното през последните 7 дни

Да се присъединим и към обществото на "Малкото голямо четене"

Публикувано от Н. Генкова неделя, 10 април 2011 г.

От днес, 10 април, до 24 април можем да гласуваме за някои от стоте заглавия, получили най-много гласове в първия етап на кампанията на БНТ "Малкото голямо четене". ТУК вижте списъка с първата стотица, а ТУК - правилата на играта.

Напомняме, че училището ни се включи по своему в успешната кампания "Голямото четене" от 2008/9 година, чието продължение е настоящият формат. Тогава изпратихме ученически есета на тема "Голямото четене", написани за конкурс в рамките на нашите Климентови дни. Организаторите оцениха размислите на троянските есеисти, публикуваха част от тях на сайта на телевизионния проект (ВИЖ) и приветстваха учениците с думите: "Един успешен опит да се даде възможност на младите свободно да изразят чувствата и преживяването си в четенето, да разсъждават върху ползата и необходимостта от общуването си с книгите и да се присъединят към обществото на „Голямото четене”, за което Българската национална телевизия ги поздравява с „Добре дошли!” и им благодари от сърце."

Нека и този път Троян бъде активен. Да гласуваме, за да дадем своя принос в избора на най-любимата детска книга на българските читатели, "книгата с главно “К”.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Подготвителна група

Първи клас

КАЛЕНДАР

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Вход в e-mail -a

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

BG Web Counters


Tyxo.bg counter

Посещения за последните 30 дни

Оптиспринт