• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

От днес, 10 април, до 24 април можем да гласуваме за някои от стоте заглавия, получили най-много гласове в първия етап на кампанията на БНТ "Малкото голямо четене". ТУК вижте списъка с първата стотица, а ТУК - правилата на играта.

Напомняме, че училището ни се включи по своему в успешната кампания "Голямото четене" от 2008/9 година, чието продължение е настоящият формат. Тогава изпратихме ученически есета на тема "Голямото четене", написани за конкурс в рамките на нашите Климентови дни. Организаторите оцениха размислите на троянските есеисти, публикуваха част от тях на сайта на телевизионния проект (ВИЖ) и приветстваха учениците с думите: "Един успешен опит да се даде възможност на младите свободно да изразят чувствата и преживяването си в четенето, да разсъждават върху ползата и необходимостта от общуването си с книгите и да се присъединят към обществото на „Голямото четене”, за което Българската национална телевизия ги поздравява с „Добре дошли!” и им благодари от сърце."

Нека и този път Троян бъде активен. Да гласуваме, за да дадем своя принос в избора на най-любимата детска книга на българските читатели, "книгата с главно “К”.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).