• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Да се присъединим и към обществото на "Малкото голямо четене"

Публикувано от Н. Генкова неделя, 10 април 2011 г.

От днес, 10 април, до 24 април можем да гласуваме за някои от стоте заглавия, получили най-много гласове в първия етап на кампанията на БНТ "Малкото голямо четене". ТУК вижте списъка с първата стотица, а ТУК - правилата на играта.

Напомняме, че училището ни се включи по своему в успешната кампания "Голямото четене" от 2008/9 година, чието продължение е настоящият формат. Тогава изпратихме ученически есета на тема "Голямото четене", написани за конкурс в рамките на нашите Климентови дни. Организаторите оцениха размислите на троянските есеисти, публикуваха част от тях на сайта на телевизионния проект (ВИЖ) и приветстваха учениците с думите: "Един успешен опит да се даде възможност на младите свободно да изразят чувствата и преживяването си в четенето, да разсъждават върху ползата и необходимостта от общуването си с книгите и да се присъединят към обществото на „Голямото четене”, за което Българската национална телевизия ги поздравява с „Добре дошли!” и им благодари от сърце."

Нека и този път Троян бъде активен. Да гласуваме, за да дадем своя принос в избора на най-любимата детска книга на българските читатели, "книгата с главно “К”.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...