• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Центърът за развитие на човешките ресурси издаде англоезичен каталог със 100 български училища от 38 града, който ще бъде разпространен във всички европейски страни и ще е своеобразна реклама на българското образование. Участието в този каталог е предпоставка за установяване на контакти с училища от цяла Европа и за включване в редица международни проекти, финансирани от Европейската комисия по линия на програма "Коменски" и на дейност eTwinning. Сред училищата е и нашето. То влезе в представителната стотица чрез конкурса за училищен сайт "Моето училище в Интернет – прозорец към Европа" (ВИЖ).

Каталогът дава информация за местоположението и традициите на града ни, като споменава Троянския манастир, керамиката и троянския музей. "Визитката" на училището ни гласи: "Ние сме място на свободен дух и модерни решения. Обичаме предизвикателствата и бягаме от фалша и скуката. Знаем, че най-голямото ни богатство са хората – учителите и учениците. Вярваме, че още един шанс и още една усмивка никога не са излишни. "

Електронния вариант на изданието вижте ТУК. Информацията за Троян и СОУ "Св. Климент Охридски" ще откриете на стр. 92.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).