• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В неделя, 20 март,  в СОУ "Васил Левски" се състоя областен кръг на национална олимпиада по информационни технологии. Александра Докова и Десислава Климова от 5.б клас представиха своя проект - мултимедийна презентация на тема "Събиране и изваждане на числата до 10". Проектът може да видите на следния адрес: www.deset.skobg.org. Друг участник беше Пепа Гъркова, също от 5.б клас, с презентацията си "Седемте изкуства", която можете да видите на адрес: www.sedem.skobg.org. До националния кръг бяха допуснати проектите: "Фен сайт на Селена Гомез", изготвен от Стела Гадевска и Мария Драгова от 5.а клас, достъпен на адрес: www.selena.skobg.org , и "Система за презентации" на Десислава Стоянова и Биляна Бориславова от 6.а клас, класиран на първо място; повече за проекта можете да видите на неговия сайт: www.present.skobg.org. Благодарим на всички наши състезатели, които за пореден път представиха достойно училището!
 Свилен Димитров, преподавател по ИТ

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).