• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Училищният отбор по тенис на маса - Мирослав Калистерски и Любомир Кирилов от 7.а, Максун Бекиров от 7.б и Борислав Мусаков от 6.а - се завърна като победител от областното състезание, проведено на 23 март в Тетевен. Възпитаниците на г-жа Станка Комитова тренират в училище вече трета година. Според регламента на състезанието играта е индивидуална, но се отчита общият отборен резултат. Нашите момчета (възрастова група 5.-7. клас) са преодолели отборите на Луковит и Тетевен. Особено ценна е победата им над домакините, тъй като тамошният клуб по тенис на маса е много силен. Отборът ни отива на зонално първенство в Плевен, където ще се срещнат състезатели от областите Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).