• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Модата винаги е била израз на стремежа ни към красота, начин да се изразяваме според вкуса си. За учениците от 11в клас на профил "Стопански мениджмънт" модните тенденции са един от най-важните фактори за успех и печалба в бизнеса. В своите екипни задания те изпълниха задачата да подготвят бизнес планове за производство на различни модни артикули: спортни облекла, официални тоалети, спално бельо, костюми за спортни танци.

Извън сериозната и отговорна работа по заданието, екипите организираха интересно модно ревю, което представиха на 25 януари в актовата зала на СОУ "Св. Климент Охридски". Манекените бяха от различни възрасти - имаше деца от втори клас на училището, а също и гости от ОУ "Иван Хаджийски". Въпреки липсата на опит на модния подиум, участниците бяха свежи и естествени, успяха да създадат приятна атмосфера за публиката. Аплодисменти имаше както за изящно подбраните официални тоалети, така и за пижамите от собствения гардероб на участниците. Особено вълнуващ беше финалът, на който танцуваха двойки по спортни танци, за да представят своите облекла.

Това ревю подейства като ваксина срещу развилнелите се грипни вируси и зимен мраз, внесе усмивки и приятно настроение. За пореден път учениците от профила доказаха, че добрите идеи и желанието за успех са ценни и трябва да бъдат стимулирани.

Ето мнението на някои участници в ревюто:

Нермин Димитрова: Откакто работим в екип, станахме по-отговорни. На ревюто се чувствахме като звезди, които получават заслужени аплодисменти за труда си.

Ивайла Илиева: Ревюто беше трудно за организиране и много напрегнато. Въпреки това много ни хареса и сме доволни от крайния резултат.


Боряна Петрова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).