• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Модата винаги е била израз на стремежа ни към красота, начин да се изразяваме според вкуса си. За учениците от 11в клас на профил "Стопански мениджмънт" модните тенденции са един от най-важните фактори за успех и печалба в бизнеса. В своите екипни задания те изпълниха задачата да подготвят бизнес планове за производство на различни модни артикули: спортни облекла, официални тоалети, спално бельо, костюми за спортни танци.

Извън сериозната и отговорна работа по заданието, екипите организираха интересно модно ревю, което представиха на 25 януари в актовата зала на СОУ "Св. Климент Охридски". Манекените бяха от различни възрасти - имаше деца от втори клас на училището, а също и гости от ОУ "Иван Хаджийски". Въпреки липсата на опит на модния подиум, участниците бяха свежи и естествени, успяха да създадат приятна атмосфера за публиката. Аплодисменти имаше както за изящно подбраните официални тоалети, така и за пижамите от собствения гардероб на участниците. Особено вълнуващ беше финалът, на който танцуваха двойки по спортни танци, за да представят своите облекла.

Това ревю подейства като ваксина срещу развилнелите се грипни вируси и зимен мраз, внесе усмивки и приятно настроение. За пореден път учениците от профила доказаха, че добрите идеи и желанието за успех са ценни и трябва да бъдат стимулирани.

Ето мнението на някои участници в ревюто:

Нермин Димитрова: Откакто работим в екип, станахме по-отговорни. На ревюто се чувствахме като звезди, които получават заслужени аплодисменти за труда си.

Ивайла Илиева: Ревюто беше трудно за организиране и много напрегнато. Въпреки това много ни хареса и сме доволни от крайния резултат.


Боряна Петрова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона




Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).