• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Наближават коледните празници

сряда, 8 декември 2010 г.

СИП Електронни медии


Мили читатели, вече наближават коледните празници. Ние, момичета от екипа на този сайт, решихме, че би било чудесно чрез него да създаваме коледно настроение. Ето какво ви предлагаме.

Както виждате, в сайта има анкета за филм, който да се прожектира в училище по случай Коледа - гласувайте кой да бъде!

Също така ви предлагаме да се проведе конкурс за есе на тема "Искам да подаря" - пишете, ще се получат интересни творби! Още в областта на писането - "Най-най-хубаво пожелание към дядо Коледа" - ако имате пожелание (или молба) към Дядо Коледа, може да изпратите! Използвайте адрес svetikliment.predv@blogger.com.

Но това не е всичко! Всеки от вас ще има шанса да поздрави с песен човек, когото обича и/или уважава. На същия адрес svetikliment.predv@blogger.com ни пишете кого с какво искате да поздравите (имаме ограничения за музиката от стил поп фолк и за песни с неприлични текстове). Като начало ние отправяме поздрав към всички вас - българската песен "Коледа дойде" в изпълнение на Мюзик Айдълите.


Анастасия от 7.а (от името също на Габриела и Калина от 7.а, Михаела, Пламена, Стефани и Таня от 7.б, Виктория, Наталия и Мелис от 11.а)

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).