• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Третокласници в Районното

понеделник, 8 ноември 2010 г.

На 8 ноември, Архангеловден, който е и празник на полицията, третокласниците на г-жа Ирена Яшева бяха гости на Районно управление на полицията – Троян. В Деня на отворени врати домакините бяха направили стройна организация и това пролича още на входа на управлението. Учениците веднага бяха заведени в стаята на дежурния, където се отговаря на телефонните повиквания и се следят на монитори арестантите. След това посетиха оперативната стая, където видяха таблото с обявени за издирване хора и детективското куфарче за изследване на веществени доказателства и даже на близнака Кристиян му бяха взети отпечатъци. Но третокласниците останаха най-впечатлени от всичките видове оръжия, които им показаха – от пистолети до пушка помпа. Учениците влязоха и в новите стаи за арест, направени по европейски стандарт, и в подземното стрелбище, където на всеки 10 дни полицаите провеждат тренировки. Накрая разгледаха патрулните коли, показаха им откъде се пускат сирената и синият буркан. На връщане в училищния автобус се обсъждаше на висок глас всичко видяно и чуто.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).