• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Започна шестото издание на програмата за подкрепа на средното образование „Силен старт с Пощенска банка”. Под надслов „Изгони скуката от училище” програмата стартира в нов формат, с който провокира активното участие на учениците в средните училище да дадат своите предложения за развитието на средното образование у нас. Най-добрите идеи ще бъдат наградени с еднократна стипендия в размер на 1000 лв., като общият награден фонд възлиза на 50 000 лв. В тазгодишното издание на „Силен старт” могат да участват всички ученици от 8. до 12. клас от страната, чийто успех от предходната година е не по-малко от 5,00. За целта те трябва да напишат и изпратят есе на тема „Изгони скуката от училище“ до 21 ноември 2010 г. чрез регистрация на Интернет страницата на програмата www.silenstart.bg. Учениците ще се състезават с връстниците си от съответния випуск, като от всеки випуск ще има 10 наградени есета. Оценителите ще търсят добре структурирано и аргументирано есе с описание и решение на проблем, приложимост и оригиналност на идеята, както и отличен правопис и пунктуация.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).