• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Двете шепи вода се събраха

сряда, 22 септември 2010 г.

Едва ли на 15 септември някой от нас си е представял, че само седмица след началото на новата учебна година СОУ "Св. Климент Охридски" ще създаде такова мащабно събитие, каквото беше проектът "Две шепи вода". Че повече от 140 души ще се запалят по идеята да си предават щафетно вода по протежение на общо 60 километра. Че ще бъдат спечелени толкова партньори и съмишленици. Че инициативата ще доведе на троянския площад ВИП гости - вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков и областния управител Николай Нанков. Явно всичко това е възможно, когато се намери добра идея, когато учениците са инициативни, когато има атмосфера на екипност и позитивизъм.

22 септември беше дълъг ден, площад "Възраждане" събра в слънчевия следобед много хора за финала на екоинициативата, а участниците в двата лъча на живата верига дойдоха заредени с много настроение. Предлагаме ви фоторазказ за празника. (Снимките са ни предоставени от в. "Троян 21" и от участници в походите.)

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).