• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

От екипа на "Две шепи вода"

неделя, 12 септември 2010 г.

Екипът на проект „Две шепи вода” приветства всички, които вече се включиха – момичета и момчета от училищата в Троян и общината, туристи, колоездачи, цели семейства. Благодарим на "КартПроект", "Калинел", Планинската спасителна служба, "Оптиспринт" (Троян), Национален парк „Централен Балкан” и на всички други, които мощно ни подкрепиха.

При подготовката на събитието се наложи промяна в часа за тръгване от площада. Участниците ще потеглят в двете посоки в 8:00 часа.

Да мислим за екологията не като за някаква ексцентрична приумица, типично по български. Промените в природата започнаха необратимо да следват своя ход. Ще се оставите ли на последствията, като бездействате? Все още има какво да се направи. Посрещнете проблемите и не им обръщайте гръб, защото това не е решението. Изсичането на дърветата, промишлените и битови отпадъци, туристическият бизнес убиват най-чувствителната част от природата – водата. Обезлесените брегове доведоха до пресъхване на потоци, до изчезване на рибата в планинските реки, оставяйки само спомените за тях. Затова елате на празника на Независимостта 22 септември, за да заявим заедно своята грижа и обич към света, който оставяме след себе си.

Още за проекта - ТУК
Информация за предстоящото събитие в Darik News - ТУК


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).