• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На 22-25 април в град Орадя, Румъния, се проведе контактен семинар по eTwinning, организиран съвместно от Националните звена на България, Румъния и Словакия. В него взеха участие 10 български училища, сред които и нашето (другите български участници бяха от София, Шумен и Добрич).

eTwinning е част от секторната програма „Коменски”, която пък е част от европейската програма „Учене през целия живот”, и предоставя на учителите и възпитателите възможност за сътрудничество с техни европейски колеги и за реализация на партньорски проекти посредством Интернет.

Училището ни се е включило в семинара след няколко индивидуални участия с проекти на наши преподаватели: припомняме, че Марияна Станчева и Анчо Мавродиев бяха на квалификационни курсове в Англия именно по програма "Коменски". Наш представител в Румъния беше Марияна Станчева, която не само си дойде от Орадя с поредния сертификат, но и е записала участие в съвместен проект с колеги от Румъния, Словакия и Испания. Идеята е, след евентуално одобрение и финансиране на проекта от Центъра за развитие на човешките ресурси, да направим разменни визити с учители и ученици от останалите три държави. Резултатите от проекта ще са готови в периода юни-септември.

Вижте СНИМКИ от семинара и от Орадя - един чудесен европейски град.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).