• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Ястреби" срещу "Орлите"

понеделник, 19 април 2010 г.

Третокласниците на г-н Даниел Андреев имаха поредното си незабравимо изживяване сред Троянския балкан. През уикенда клуб "Приятели на природата" отиде до хижа "Хайдушка песен" и проведе следващо издание на ученическия "Сървайвър".

Този път капитани на двата отбора бяха момичета: "Ястреби" се водеха от Вяра Данчева, а "Орлите" - от Габриела Славова. Сериозна беше предварителната подготовка на отборните униформи. "Ястребите" бяха в бяло, като Васко се бе погрижил за знамето и лентите за глава, а Вяра - за гривните, решени по различен начин за момчетата и за момичетата. "Орлите" бяха в зелено, като за знаме бе пожертвана тениска на Дилян, а за ленти - един работен панталон на майката на Мила.

Групата изказва специални благодарности на директора на ОУ "Иван Хаджийски" г-н Стефан Мичев, който помогна за превозване на учениците с училищния автобус, тъй като автобусът на СОУ "Св. Климент Охридски" беше на дълъг курс с туристи от горните класове, атакували хижа "Рилски езера".

Вижте снимки и кратко видео ТУК.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).