• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Първо място от национално състезание за Иван Лучев (5.а)

Публикувано от Н. Генкова понеделник, 22 март 2010 г.

На проведеното на 20 март (събота) национално състезание по информационни технологии "Непознатата България", чийто домакин за втора поредна година е Троян, нашето училище се представи с два проекта - "Непознатият Левски" и "Света Петка - троянската църква". Автори на първия проект са Иван Лучев – 5.а и Цветелина Нешева – 5.б клас, а на втория - Момчил Георгиев и Недялко Ковачев от 10.а клас. Състезанието беше в две възрастови категории - 5.-7. и 8.-12 клас, като участниците трябваше да решат и on-line тест.

Иван Лучев направи отлично представяне и заслужено получи адмирациите на журито, които класираха проекта на двамата петокласници на първо място. Техен ръководител е г-н Свилен Димитров.

Иван показа, че оценката на журито не е случайна, като на теста отново стана първи, изпреварвайки останалите участници с повече от 50 точки. Това логично му донесе първото място и в окончателното класиране. Честито и успех на проекта "Непознатият Левски", достигнал до националната селекция и на олимпиадата по ИТ.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...