• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На проведеното на 20 март (събота) национално състезание по информационни технологии "Непознатата България", чийто домакин за втора поредна година е Троян, нашето училище се представи с два проекта - "Непознатият Левски" и "Света Петка - троянската църква". Автори на първия проект са Иван Лучев – 5.а и Цветелина Нешева – 5.б клас, а на втория - Момчил Георгиев и Недялко Ковачев от 10.а клас. Състезанието беше в две възрастови категории - 5.-7. и 8.-12 клас, като участниците трябваше да решат и on-line тест.

Иван Лучев направи отлично представяне и заслужено получи адмирациите на журито, които класираха проекта на двамата петокласници на първо място. Техен ръководител е г-н Свилен Димитров.

Иван показа, че оценката на журито не е случайна, като на теста отново стана първи, изпреварвайки останалите участници с повече от 50 точки. Това логично му донесе първото място и в окончателното класиране. Честито и успех на проекта "Непознатият Левски", достигнал до националната селекция и на олимпиадата по ИТ.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).