• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Учител с кауза" за четвърти път

четвъртък, 26 ноември 2009 г.

На тържеството по случай 25-тата годишнината на училището директорът Минко Христов връчи за четвърти път наградата "Учител с кауза". Тази година тя има юбилейно и малко носталгично послание - нейни носители са осмината учители, които са в училището от основаването му до днес и продължават да работят за каузата "Св. Климент Охридски". Това са (по азбучен ред): Благомирка Фискучева, Весела Кунова, Красимира Ненова, Маринелия Христова, Минко Христов, Нина Иванова, Румяна Еврева и Цветанка Босева. Групата учители трябва да реши как ще използва паричното изражение на наградата, което е 300 лева и е осигурено от Училищното настоятелство, но най-вероятно ще си подари екскурзия. Припомняме, че предишните носители на приза "Учител с кауза" са: началният учител Даниел Андреев - за всеотдайното му отношение към учениците (2006 г.); целият учителски колектив на СОУ "Св. Кл. Охридски" - за изразена гражданска позиция и активно включване в Националната учителска стачка (2007 г.) и екипът на "Климентови дни 2008" - за разработване и изпълнение на успешния проект (2008 г.).

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).