• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Нермин: Във Франция открих... Троян

четвъртък, 11 юни 2009 г.

Оказа се, че това е една от най-щастливите ми седмици досега. Разгледах много хубава държава, научих се да съм много точна - по пример на французите - и най-вече... открих какви страхотни хора на моята възраст има в Троян. Освен че посетих много интересни и красиви места, намерих и нови прекрасни приятели. Докато в училище съм се разминавала с тях и не сме имали възможността да се опознаем, във Франция ние станахме добри приятели! Там бяхме почти постоянно заедно - в автобуса, на закуска, на обяд, на вечеря, по местата, където ходихме, привечер се събирахме, слушахме музика и се забавлявахме... С тях си обещахме да продължим да поддържаме приятелството. Мисля, че след престоя във Франция в града ни има още една много лъчезарна група приятели - ученици от СОУ „Св.Климент Охридски”, СОУ „Васил Левски” и СХУПИ!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).