• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

9.в огласи Баба Стана

неделя, 21 юни 2009 г.

През почивните дни 9.в клас се качи в орешашката махала Баба Стана, превърната от лондонското семейство Бризби в райско кътче (напомняме, че дарителят на троянското образование Джон Бризби има тукашни корени и именно в тази махала прапрадядо му хаджи Калчо Дренски е построил училище). Деветокласниците и класната им Нели Генкова, посрещнати от Милко Шотеков (тукашния съмишленик и помагач на английските домакини), бяха гости на оформилия се архитектурен комплекс: реставрираното училище с класната стая и театралната сцена; църквата "Света Богородица Животоносен източник" с каменната чешма пред нея; няколкото възстановени в автентичния си вид балканджийски къщи с удобствата, които осигуряват на посетителите; заседателната зала и многото стари карти, снимки и вещи, които украсяват стаите и ненатрапчиво предлагат едно пътешествие в миналото. Всичкото това - сред прекрасна природа, юнски треви и светулки, с чудесни условия за купон на класа под звездното небе. Вижте СНИМКИ от уикенда на 9.в. Тук - ОЩЕ и ОЩЕ снимки.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).