• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Френски гости на Айдушкото сборище

четвъртък, 28 май 2009 г.

Във вторник, 26 май, училището ни посрещна групата френски ученици от Виньо на Сена, които гостуват в Троян от 23 до 29 май по покана на тукашния Комитет за побратимяване. Цветанка Босева, Румяна Еврева и Иванка Цекова организираха за 10-годишните французойчета и за връстниците им от 4.а (класът на Ценка Василева) пикник на Айдушкото сборище под Беклемето. С тях бяха също четиримата френски учители, медицинско лице - Силва Ганкова, и неуморният учител и турист Тодор Гладков. Четири часа децата се радваха на просторното Айдушко сборище, впечатлиха се от панорамата, обстановката за пикник и нашенската скара, играха футбол, среляха с въздушна пушка по балони. Денят в снимки вижте ТУК.


От 1 до 8 юни група от 24 троянски ученици ще върне визитата. Определените за пътуването до Виньо на Сена са от горния курс на троянските училища „Св. Климент Охридски”, „Васил Левски” и СХУПИ. Нашите участници са: Преслава Ковачева (10.г), Венета Субашка (10.г), Нермин Димитрова (9.в), Доротея Владова (8.а), Лалю Комитов (11.б), Ина Иванова (10.г), Гергана Станкова (10.в), Виктория Вачева (10.г), Офелия Титова (11.а), Ирена Радева (10.г). Ще ги придружават директорът г-н Минко Христов, г-жа Цветанка Босева, която е член на Комитета за побратимяване, и г-жа Румяна Еврева, преподавател по френски език.

Желаем им „бон воаяж” и очакваме много разкази и снимки!

За по-любопитните - сайт на Виньо на Сена.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).