• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Музикалният педагог Светла Червенкова е тазгодишният наш носител на почетната грамота "Неофит Рилски". Ежегодната награда на МОН се връчва на 24 май "за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета". Г-жа Червенкова беше предложена от училището ни заради професионалната й и всеотдайна работа както с децата на "Св. Климент Охридски", така и с троянската вокална студия "Усмивка". Читалищната формация, в която пеят и момичета от нашето училище, имаше своя национален успех през 2008 г. - второ място при определяне на участника ни за Детската Евровизия. И това е само едно от признанията за ръководените от Светла Червенкова талантливи деца, познати на всеки троянец. За престижа на присъденото министерско отличие говори и фактът, че едва шестима са носителите му за 2009 г. от Ловешка област (трима от тях - троянци). Предишни носители на наградата от нашето училище са Митка Дачева, Таня Младенова, Стоян Борджуков.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).