• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

12.г на серенада при класната

четвъртък, 14 май 2009 г.

Започна дългата поредица от прощални вечери за нашите абитуриенти. На 13 май, сряда, 12.г (паралелка "Стопански мениджмънт") направи серенада на класната си Маринелия Христова с китка вечни училищни песни и задължителното броене от 1 до 12. После всички се запътиха към бар-клуб "Riverside", като пътьом взеха от Виенската сладкарница поръчаната от класната специална торта - оформена като училищен дневник с прилежно изписаните имена на учениците от 12.г. На площада ги чакаше Даниел Андреев в качеството си на училищен фотограф. (Албума със снимки можете да разгледате ТУК.) Сред гостоприемната атмосфера на "Riverside" 12-класниците получиха последните си ученически бележници и по един свитък с послание - за спомен и кураж - от класната. Тя ги прикани да напишат на лист своите най-съкровени желания, които, запечатани в бутилка, бяха пуснати по водите на Осъма. Копие от написаното остана на съхранение при Маринелия Христова с уговорката да бъде прочетено на среща на класа след 5 години. Нашите хубави момичета и момчета превзеха и дансинга, и микрофона под възхитените погледи на останалите посетители в заведението.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).