• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Офелия Титова от 11.а клас се представи достойно на Националното състезание по химия и опазване на околната среда, провело се на 25 април във Видин. Общо 5 часа са решавали задачи 150-те участници в състезанието, предимно 12-класници. Оценка над 4,00 осигурява прием в ХТМУ (Химикотехнологичен и металургичен университет) – София. С оценката си 4,25 Офелия, ученичка на г-жа Ваня Иванова, вече има студентски права, макар че ще завърши училище чак догодина, защото мястото й в университета ще се пази.

Напомняме, че през ноември Тереза Иванова и Росица Стефанова, 12-класнички от химическата паралелка, също ученички на г-жа Иванова, се завърнаха от седмото Национално състезание по природни науки и екология с 9-то място, оценки „Отличен” и право да се запишат в Софийския университет, ХТМУ – София или университета в Благоевград.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).