• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа второ място, веднага след отбора на домакините от СОУ „Васил Левски”, се класираха нашите Цветелина Борджукова (10.а), Найден Дунков (12.а), Минко Димов (9.в) и Веселка Пелтешка (12.а) на областното състезание по творческо себеизразяване „Училището в нас и ние в него”, а Найден получи индивидуалната награда за най-атрактивен състезател. Състезателите ни, в жълти тениски, изрисувани от Цветелина, и във видимо добро настроение, трябваше да разработят темата „Училището – място на игри и забавления”. Тезата им беше, че училището е място, където ученици и учители могат заедно да правят ежедневието си по-интересно и вълнуващо. Бяха включили слово, скеч, брейк, рисунка и слайдшоу и успяха да спечелят публиката в залата. Поздравления!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).